Erykah Badu delar ovanliga COVID-19-testresultat: ‘Vänster näsborre Positiv, höger näsborre negativ’

Erykah Badu är lite förvirrad av sina resultat från ett nyligen genomfört COVID-19-test.

På fredagen (13 november) delade den Grammy-vinnande sångerskan på sociala medier att hon i slutändan fick en ren hälsa efter flera tester under 24 timmar, men att tidigare resultat konstigt visade att hon hade testat både positivt och negativt.

“Inga symtom. Testades för COVID. Samma maskin. Vänster näsborre positiv. Höger näsborre negativ,” twittrade Badu. “Kanske måste de ringa Swiss Beats så att de kan göra en kontrast mellan dem. Det roliga är att Dr. ENDAST rapporterade det positiva resultatet. Vad fack går här. Snabbt test. $$$$ smh.”

“Afro Blue” -sångaren delade en skärmdump av de motstridiga testresultaten och noterade att hon och hennes band regelbundet tar koronavirustester innan livestreamsändningar.

“Vilket besvär att testas positivt och sedan negativt 3 gånger efter inom 24 timmar. Samma test. Vi förstår att de inte är 100% korrekta men det här är konstigt”, twittrade hon.

Badu är inte den enda kändis som upplever ovanliga COVID-testresultat. Tidigare på dagen twittrade Elon Musk att han gick igenom samma prövning.

“Något extremt falskt pågår”, skrev Tesla och SpaceX grundare. ”Testades för covid fyra gånger idag. Två tester kom tillbaka negativa, två kom tillbaka positiva. Samma maskin, samma test, samma sjuksköterska. Snabbt antigentest från BD. ”

Related Posts